Top 5 duurste schade aan een auto

Altijd veilig op de weg

Een van de redenen dat het belangrijk is om lessen te volgen bij een goede autorijschool, is natuurlijk om ervoor te zorgen dat je veilig de weg op gaat. Betrokken raken bij een auto ongeluk kan namelijk desastreuze gevolgen hebben. In het minst erge geval, moet je voor je kapotte auto op zoek naar een inkoop bedrijf. Echter zijn het niet alleen ongelukken die schade aan je auto op kunnen leveren, ook het dagelijkse gebruik heeft een effect op je voertuig, en na verloop van tijd is hij gewoon ‘op’. Maar wat zijn eigenlijk de 5 duurste vormen van schade aan je auto?

5. Kapotte schokbrekers

De schokbrekers van je auto kunnen onder andere kapot gaan door het rijden over verkeersdrempels en andere verkeersremmers. Vooral als je hier iets te hard overheen gaat, kan dit kapotte schokbrekers tot gevolgen hebben. Je herkent deze schade wanneer je auto op oneffen wegen de neiging heeft naar buiten te glijden, of wanneer je auto na een drempel op en neer blijft gaan. Dan is het nodig om naar de garage te gaan. De schade? Tussen de €500 en €1500.

4. Kapotte versnellingsbak

Wanneer je vreemde geluiden hoort als je schakelt, of als je toerental erg hoog oploopt, kan het zijn dat je versnellingsbak kapot is. In dat geval kan er een lekkage zijn, of de olie van de transmissie is niet op pijl. Dit kan komen doordat de olie van de auto in het verleden veel te weinig vervangen is. De schade? Tussen de €500 en €2500.

3. Kapotte brandstofpomp

Een slecht werkende brandstofpomp levert onvoldoende druk. Dit kan storingen veroorzaken. Het is belangrijk om snel naar de garage te gaan, want je motor kan er slecht van gaan lopen, en in sommige gevallen zelfs helemaal mee stoppen. Een defecte brandstofpomp kan onder andere veroorzaakt worden door vervuilde of verkeerde brandstof. De schade? Tussen €1000 en €7500.

2. Gebroken distributieriem

De distributieriem of de ketting is het hart van de motor. Wanneer je een distributieriem hebt zul je hem regelmatig een keer moeten laten vervangen. Als je dit niet doet kan hij breken waardoor de motor vastloopt. Naast duur is dit ook ontzettend gevaarlijk. De schade? Tussen de €1000 en €10.000.

1. Defecte automatische transmissie

De duurste schade die je aan je auto op kan lopen is schade aan de automatische transmissie. Deze zit namelijk ontzettend ingewikkeld in elkaar. We raden je dan ook af om er zelf aan te gaan sleutelen. Hoor je een geluid aan je auto dat je niet herkent? Blijf er dan niet mee doorrijden! In veel gevallen hoeft er namelijk alleen een afstelling uitgevoerd te worden, of moet de transmissie gereinigd worden. Anders moet je bij een defecte automatische transmissie flink in de buidel tasten. De schade? Tussen €2000 en €7500.

Zo kies je de juiste rijschool in Eindhoven

Tips voor het kiezen van een rijschool

Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool in Eindhoven, dan wordt je overspoeld door alle opties. Hoe zoek je daar dan de juiste rijschool tussen uit? Rijschooltest geeft je graag een aantal tips om de meest geschikte rijschool voor jou te selecteren. Lees snel verder!

Tip 1: De beste rijschool is niet altijd de goedkoopste

Natuurlijk is het verleidelijk om de prijzen van de verschillende rijscholen te gaan vergelijken en de goedkoopste uit te kiezen. Toch ben je bij een goedkope rijschool niet altijd goedkoper uit. Het kan namelijk bij een goedkopere rijschool voorkomen dat de kwaliteit van de lessen lager ligt, waardoor je meer lessen nodig hebt. Ook kan het gebeuren dat je helemaal niet tevreden bent over je rijschool, waardoor je naar een andere rijschool moet overstappen. Ook dat kost een hoop geld.

Tip 2: Bekijk het slagingspercentage

Het slagingspercentage is een goede indicatie van de kwaliteit van de rijschool. Het landelijke gemiddelde slagingspercentage is vijftig procent, maar kijk ook naar het gemiddelde slagingspercentage op de plaats waar je gaat afrijden. Het slagingspercentage is een indicatie, maar het zegt natuurlijk niet alles. Houd daarom ook rekening met de andere tips die wij in dit blog benoemen!

Tip 3: Lees reviews

Heb je een rijschool op het oog? Zoek dan op internet naar eerdere ervaringen van mensen die bij deze rijschool les hebben gehad. Zo kom je erachter hoe andere mensen de rijschool hebben ervaren. Ook kun je natuurlijk rondvragen bij vrienden en familie of zij misschien ervaring hebben met de rijschool die jij op het hoog hebt.

Tip 4: Neem een proefles

Veel goede rijscholen bieden een gratis proefles aan. Wij raden je aan om gebruik te maken van deze kans! Tijdens deze proefles kun je de instructeur leren kennen en natuurlijk een heleboel vragen stellen. Handige vragen om te stellen zijn:

 • Krijg ik een vaste instructeur of wisselt dat per les?
 • Wat gebeurt er als mijn vaste instructeur ziek is?
 • Welke lesmethode gebruikt deze rijschool?
 • Hoeveel uur kan ik per week lessen?

Je kunt de instructeur ook vragen of hij de tijd kan nemen om in gesprek te gaan met bijvoorbeeld je ouders.

Gratis motor theoriecursus in corona tijd

Volg je theoriecursus ook tijdens de corona crisis

Vanwege het corona virus heeft de regering aan de inwoners van Nederland gevraagd om zoveel mogelijk aan sociale onthouding te doen en ten aller tijde anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Daardoor is de horeca gesloten, werken mensen zoveel mogelijk thuis en zijn alle evenementen afgelast. Was jij aan het lessen voor je motorrijbewijs? De praktijklessen gaan helaas niet meer door, maar gelukkig kun je nog wel gewoon een theoriecursus motor volgen. Rijschooltest vertelt je meer!

Volg gratis een theoriecursus online

Was je net begonnen met je motorrijlessen en kunnen die nu niet meer doorgaan vanwege de corona crisis? Niet getreurd! Wij vonden een rijschool die elke dinsdagavond een gratis online motorcursus aanbiedt via Zoom. Zoom is een gratis programma waarmee je online kunt videobellen zonder dat je er software voor hoeft te downloaden, je klikt simpelweg op het linkje en je theoriecursus kan beginnen! Deze cursus kost normaal gesproken honderd euro, maar omdat deze rijschool iedereen graag een hart onder de riem wil steken in deze moeilijke tijd, wordt de cursus nu tijdelijk gratis aangeboden.

Goed voorbereid je theorie-examen tegemoet

Wil jij graag binnenkort lekker door de natuur gaan rijden met je motor? Daarvoor moet je eerst een praktijkexamen en een theorie-examen afleggen. Helaas heeft het CBR alle examens uitgesteld tot ten minste 28 april, wanneer ze weer gaan beginnen met het afnemen van examens dat is afhankelijk van de voorschriften van het RIVM. Toch kan het absoluut geen kwaad om deze theoriecursus voor je motor vast te gaan volgen, zo kom jij beslagen ten ijs en haal je zonder problemen het motor theorie-examen!

Thuis je motor theoriecursus volgen

Hoe gaat zo’n theoriecursus nou precies in zijn werk? Wanneer je je inschrijft via het formulier op de site van de rijschool, krijg je per mail een link toegestuurd waarmee je op dinsdagavond deel kunt nemen aan de videoconferentie waar de theoriecursus voor de motor wordt gegeven. Je volgt de cursus dus gewoon vanuit huis vanaf je computer of je mobiele telefoon. Wil je graag meedoen aan deze motor theoriecursus of heb je nog vragen voor de rijschool? Klik dan op het linkje in dit artikel. Wij wensen je alvast heel veel succes met het halen van je theorie-examen!

Veilig de weg op met goede auto en aanhanger verlichting

Veilig autorijden

Wanneer je veilig de weg op wilt is het niet alleen belangrijk dat je je praktijkexamen haalt en je de verkeersregels kent, maar je moet er ook voor zorgen dat je auto helemaal veilig is. Goede auto en aanhanger verlichting is hier een belangrijk onderdeel van. Heb jij je nieuwe auto, en wil je hier nu de weg mee op? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten met betrekking tot de auto en aanhanger verlichting. Wij vertellen er graag meer over.

Het vervangen van de autoverlichting

Kun je eigenlijk zelf je auto en aanhanger verlichting vervangen? In de meeste gevallen is het antwoord op deze vraag ja. Er zijn standaard maten voor koplampen, zoals H1, H4 en H7. In het instructieboekje van je auto staan alle specificaties, waaronder het type lamp dat je nodig hebt. Bij sommige moderne auto’s is het echter nodig om bepaalde onderdelen te demonteren als je de lamp wilt vervangen. Wij raden aan om dat niet zelf te doen, maar om je auto in dat geval naar de garage te brengen. Heeft je auto xenonlampen? Ook dan raden we af om er zelf mee aan de slag te gaan.

Past de aanhanger verlichting altijd?

De aanhanger verlichting kun je wel gewoon zelf vervangen. Let hierbij op het verschil tussen de 7-polige en de 13-polige aansluiting. Een 7-polige verlichting heeft alleen de basis, zoals de knipperlichten en de remlichten. Met een 13-polige verlichting kan de aanhanger verlichting echter meer, en kun je bijvoorbeeld ook met je aanhanger gebruik maken van de achteruitrijverlichting en het mistachterlicht. Nu kan het voorkomen dat je auto een 13-polige aansluiting heeft, terwijl je aanhanger slechts een 7-polige aansluiting heeft (of andersom). In dat geval heb je een speciale adapter nodig om je auto en aanhanger verlichting op elkaar aan te sluiten. De aanhanger verlichting werkt dan als 7-polige aansluiting.

Goede kwaliteit auto en aanhanger verlichting kopen

Kortom, je kunt de auto en aanhanger verlichting goed zelf vervangen, als je maar let op de specificaties! Wij raden je wel aan om altijd op zoek te gaan naar een betrouwbaar verkooppunt, waar ze auto en aanhanger verlichting van hoge kwaliteit verkopen.

Alles over de verschillende categorieën motorrijbewijs!

Hier lees je meer over A1, A2 en A

Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er verschillende categorieën, namelijk rijbewijs A, A1 en A2. Het type rijbewijs dat je kunt halen is afhankelijk van het vermogen van de motor, je leeftijd en je rijervaring. We vertellen je in dit blog alles over de verschillen.

Rijbewijs A1

We beginnen met de lichtste categorie. Vanaf je zeventiende verjaardag mag je voor deze categorie beginnen met lessen voor de voertuigbeheersing (AVB). Om rijles te volgen op de openbare weg moet je wel in het bezit zijn van een autorijbewijs. Als je deze nog niet hebt gehaald moet je eerst geslaagd zijn voor je motor theorie-examen. Je mag je praktijkexamen pas doen als je 18 bent geworden. Als je je theorie-examen en je examen voertuigbeheersing hebt gehaald mag je rijden op een motor uit de A1-categorie. Dat betekent 125cc, ofwel 11 kiloWatt.

Rijbewijs A2

Rijlessen volgens voor de categorie A2 mag pas vanaf je 20e verjaardag. En ook hier geldt weer dat je in het bezit moet zijn van je autorijbewijs om lessen te mogen volgen op de openbare weg. Heb je je autorijbewijs nog niet, dan moet je geslaagd zijn voor je motor theorie-examen. Met rijbewijs A2 mag je, wanneer je je theorie- en voertuigbeheersingsexamen hebt gehaald, rijden op een motor van de categorie A1 of A2 (tot 35 kiloWatt).

Rijbewijs A

Vanaf je 21ste mag je lessen voor dit rijbewijs A. Je moet als je op de openbare weg wilt lessen wel weer eerst je theorie-examen halen. Als je ouder bent dan 24 mag dit ook als je al je autorijbewijs hebt. Haal je in deze categorie vóór je 21ste je rijbewijs, dan krijg je Code 80 op je rijbewijs. Deze vervalt na 2 jaar of als je 24 wordt. Met code 80 mag je alleen nog rijden op een motor van de categorie A1, A2 of een driewielig motorrijtuig van de categorie A. Zonder code 80 mag je dan ook rijden op een motor van de categorie A (onbeperkt vermogen).

Succes met de motorrijlessen!

Voor welk rijbewijs je ook gaat, zorg dat je een goede rijschool kiest! Dat scheelt je tijd en geld. We wensen je veel succes met je motorrijlessen!

Zo vind je een betrouwbare rijschool

Vele rotte appels

Ben je op zoek naar een rijschool in bijvoorbeeld Amsterdam? Dan struikel je over de rijscholen. Helaas zitten tussen al die autorijscholen vele rotte appels. Onbetrouwbare rijscholen die jou in veel te weinig lessen en zonder goede begeleiding naar het praktijkexamen sturen. Het is dan ook niet zo vreemd dat het gemiddelde slagingspercentage de laatste jaren op 50% blijft steken. Wij zochten voor je uit hoe je een rijschool in Amsterdam vindt die jou op een veilige en verantwoorde manier aan een rijbewijs helpt.

Wat heeft een leerling nodig?

Natuurlijk, elke leerling is anders. Maar gemiddeld mag gesteld worden dat er zo’n 40 lessen nodig zijn om goed opgeleid naar het praktijkexamen te kunnen. Meestal kan iemand na dit aantal lessen echt volledig zelfstandig, veilig en alert auto rijden. Word je eerder al naast een examinator gezet? Dan is de kans erg groot dat je niet slaagt voor het examen. Met als gevolg: onzekerheid over je rijvaardigheid, vele extra kosten en wellicht minder zin in autorijden! Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Kies daarom voor een rijschool die jou écht goed begeleid naar dat roze papiertje.

Zo vindt je een goede rijschool in Amsterdam

Bij het zoeken naar een goede rijschool in Amsterdam, is het belangrijk de volgende punten in je achterhoofd te houden:

 • Is de rijschool aangesloten bij een branchevereniging?
 • Werken ze met een gedegen en bewezen lesmethode?
 • Kan ik eventueel deelnemen aan een faalangst-examen?
 • Beschikt de rijschool over een vaste instructeur en lesauto?
 • Staat de rijschool goed bekend (bij vrienden) in Amsterdam?

Kun je bij een rijschool alle bovenstaande punten met ‘ja’ beantwoorden? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een betrouwbare partij. Ook kan het verstandig zijn de slagingspercentages van rijscholen te bekijken. Zo vonden wij een rijschool in Amsterdam met een slagingspercentage van maar liefst 85%! Dat biedt toch wel veel meer zekerheid en comfort dan die schamele 50%!

Vertrouwen op jezelf

De laatste tip die wij je kunnen geven als je op zoek bent naar een goede rijschool in Amsterdam is: luister goed naar jezelf. Behoef je een theoriecursus? Meld je daarvoor aan. Wil jij een Tussentijdse Toets maken om te controleren waar je nog extra in moet trainen? Volg die rijtest. Laat je vooral niet van je eigen plan afleiden. Volg vooral ook eerst een gratis proefles bij een rijschool. Dan weet je meteen of je je op je gemak voelt bij de instructeur. Succes met het zoeken naar een geschikte rijschool in Amsterdam!

Tips om een nieuwe auto te financieren

Wanneer je een nieuwe auto wilt kopen dien je met verschillende aspecten rekening te houden. Veel mensen kiezen voor een occasion, omdat dit vaak aanzienlijk voordeliger is dan een compleet nieuwe auto. De kwaliteit van een occasion hoeft echter niet minder te zijn dan de kwaliteit van een nieuwe auto. Naast de mogelijkheid om een auto te kopen kun je tegenwoordig ook voor het private leasen van een auto kiezen. Bij private lease betaal je maandelijks een vast bedrag, waarvoor je de auto van een leasemaatschappij leent. Het leasen van een auto is op de langere termijn duurder, omdat de auto geen bezit van je wordt.

Een autolening afsluiten op internet

Juist doordat een leaseauto over een langere termijn duurder is kiezen veel mensen voor de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion. Niet iedereen heeft voldoende budget om de nieuwe auto direct te kunnen bekostigen. Dit geldt in het bijzonder voor een situatie waarbij je huidige auto plotseling kapot is gegaan. In zo’n geval kan het raadzaam zijn om een autolening af te sluiten. Een autolening afsluiten kan tegenwoordig heel eenvoudig op internet! Er zijn verschillende instanties die dergelijke leningen aanbieden. Houd er rekening mee dat er kosten aan het lenen van geld verbonden zitten.

De goedkoopste autolening berekenen

Om de goedkoopste autolening te vinden kun je eerst een van de vele vergelijkingstool gebruiken. De goedkoopste autolening berekenen wordt hiermee een stuk eenvoudiger! Er zijn verschillende websites waarop je de gewenste lening en de afbetalingstermijn op kunt geven. Op basis van de ingevoerde gegevens kan de vergelijkingstool vervolgens voor je berekenen welke autolening het meest voordelig voor je is. Nu is het zaak om de autolening af te sluiten en je nieuwe auto aan te schaffen! Voor welke auto ga jij?

Wat moet je regelen voor je nieuwe auto?

Net als bij de aankoop van een nieuwe woning dien je ook bij de aankoop van een nieuwe auto met verschillende zaken rekening te houden. Denk bijvoorbeeld allereerst aan het in orde maken van de benodigde verzekeringen voor de auto, het papierwerk voor de overname van de auto en de benodigde keuringen. In veel gevallen zal de auto al gekeurd zijn. Dit geldt in het bijzonder voor een occasion die je van een autobedrijf overneemt. Ook bij de overname van een auto van particulieren kan de auto onlangs nog gekeurd zijn. In dit geval is het vooral belangrijk om naar de verzekeringen voor de auto te kijken.

Verschillende soorten autoverzekeringen

Autoverzekeringen worden in verschillende soorten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een normale WA-verzekering, een WA-verzekering met beperkt casco of een allrisk autoverzekering. Het verschil bij deze verzekeringen zit voornamelijk in de dekking die een verzekering je biedt. In sommige gevallen zal alleen de schade die je bij anderen aanricht vergoed worden, terwijl bij een allrisk verzekering ook de schade aan je eigen auto gedekt is. Dit kan een reden zijn om voor een allrisk autoverzekering te kiezen. Anderzijds is de premie voor een allrisk autoverzekering veel hoger, dan voor bijvoorbeeld een gebruikelijke WA-verzekering.

Online autoverzekeringen vergelijken

Om te bepalen welke autoverzekering het meest voordelig voor je is, kun je een online vergelijkingstool gebruiken. Er zijn verschillende vergelijkingstools te vinden, waarbij je een aantal persoonlijke gegevens in moet voeren. Denk aan je woonplaats, het aantal schadevrije jaren wat je momenteel gereden hebt, je auto, enzovoorts. Op basis van deze gegevens wordt vervolgens berekend welke autoverzekering het meest voordelig voor je is. Controleer hierbij altijd de dekking van een verzekering. De goedkoopste verzekering is namelijk niet per definitie de beste!

Direct een autoverzekering afsluiten? Klik hier om de beste autoverzekering te vinden!

De rijschoolbranche wordt verbeterd, maar hoe?

Raakt de verkeersveiligheid in gevaar?

De laatste jaren zijn er enorm veel rijscholen bijgekomen. En helaas zijn dit niet allemaal echte, verstandige ondernemers. Zo zitten er enerzijds een hoop louche zaakjes tussen. Bij zo’n rijschool zou eigenlijk niemand rijlessen moeten volgen, maar vanwege concurrerende tarieven komt het helaas wel veel te vaak voor. Anderzijds zijn er nog de rijscholen met de beste bedoelingen, maar die het gewoon niet redden tussen de grote, bekende aanbieders. Brancheverenigingen hebben daarom de rijschoolbranche eens goed onder de loep genomen. Wat zijn de problemen nou eigenlijk? En wat is een goede rijschool nou precies?

Verschillende problemen

De brancheverenigingen van het gemotoriseerde verkeer willen de politiek blijven aandringen op het verbeteren van de rijschoolbranche. Op die manier hopen zij de louche zaakjes en de disbalans in ondernemerschap uit te bannen. Er wordt momenteel al met diverse partijen in de Tweede Kamer gesproken over het toevoegen van diverse regels. Ook al zijn de brancheverenigingen geen groot voorstander van meer bureaucratie, de situatie in de rijschoolbranche is nu wel dusdanig onzichtbaar, schimmig en onveilig dat de veiligheid van het verkeer in het geding raakt. Met het toevoegen van heldere regels moeten zowel de consumenten die rijlessen afnemen als de rijscholen die rijlessen aanbieden duidelijker en eerlijker af zijn. Bent u op zoek naar geschikte rijschool? Controleer dan goed of u te maken heeft met een bewezen, betrouwbare en betaalbare rijschool.

Draag bij aan de veiligheid op de weg

Wilt u ook rijlessen gaan volgen? Let er dan op dat u niet in louche zaakjes wordt meegetrokken. Gelukkig is met gezond verstand al snel aan te voelen of u met een gedegen rijschool van doen heeft, of dat u beter rechtsomkeer kunt maken. Een correcte rijschool is van alle markten thuis. En kan iedereen rijlessen aanbieden. De juiste rijscholen hebben namelijk hoog in het vaandel staan iedereen veilig de weg op te krijgen. En daar zijn correcte rijlessen de enige juiste basis voor. Zoek daarom een rijschool die:

 • Vele jaren ervaring heeft
 • Opfriscursussen aanbiedt
 • Flexibele lestijden hanteert
 • Gratis theoriepakket en proeflessen aanbiedt
 • Rijlessen geeft aan mensen met faalangst, ADHD, autisme e.d.

Kies voor rijlessen op maat

U ziet, als u bovenstaand controlelijstje bij de hand houdt als u een rijschool zoekt, dan vindt u geheid die ideale aanbieder. Kies niet voor zo’n louche nieuwkomer, kies voor een bewezen, betaalbare en bekende rijschool. Of u nou uw rijbewijs nog wilt halen of een opfriscursus behoeft. Ook voor u is er die ideale rijschool!

Veilig autorijden in Den Haag

Vraag jezelf eens het volgende af: wil jij een rijbewijs of wil je op een veilige manier leren autorijden bij een ervaren autorijschool? Daar zit nogal een verschil in. Je gaat veiliger en makkelijker door het verkeer als je ervaring opdoet en een goede rijopleiding hebt gehad bij een autorijschool bij jou in de buurt. Bij Autorijschool Veldkamp ben je in Den Haag en omstreken aan het juiste adres voor een veilige en verantwoorde manier van autorijden.

Rij-examen: betaling baart kunst?

Onlangs kreeg een frauderende rijexaminator negen maanden cel en een forse geldboete na fraude met rijexamens. Tegen bedragen van 500 tot 3000 euro liet de Purmerendse examinator tussen 2011 en 2014 honderden kandidaten slagen en liet het tegenover het CBR overkomen alsof er volgens de regels werd getoetst. In werkelijkheid maakte hij afspraken met autorijscholen en instructeurs over data, locaties en tijden waar de examens zouden worden afgenomen. Het ging voornamelijk om kandidaten die te kampen hadden met faalangst of meerdere keren waren gezakt voor hun rijexamen. Nadat uit onderzoek duidelijk werd welke kandidaten precies betrokken waren bij de fraude, trok het CBR onmiddellijk de rijbewijzen in.

Neem je verantwoordelijkheid in het verkeer

Je kunt je voorstellen dat bovenstaand verhaal gevaarlijke situaties op had kunnen leveren. Mensen die de voorrangsregels niet kennen, het verschil niet kennen tussen de koppeling en het gaspedaal of blokkeren door angst en gebrek aan zelfvertrouwen. Met de meest ernstige ongelukken tot gevolg. Hier moet jij als aankomend deelnemer aan het verkeer ook jouw verantwoordelijkheid in nemen. Rij-ervaring opdoen bij een erkende autorijschool kan je hierbij helpen.

Tips bij het vinden van een goede autorijschool

Je weet nu dat het belangrijk is dat je op een verantwoorde en veilige manier leert autorijden. Hieronder volgt een aantal tips bij het vinden van een goede autorijschool:

 • Neem de tijd. Kijk eens op vergelijkingssites voor slagingspercentages en reviews van andere kandidaten
 • Informeer in je omgeving naar goede autorijscholen. Wellicht kunnen vrienden en familie meer over hun ervaringen vertellen
 • Om kennis te maken met de autorijschool en instructeur kun je vaak een proefles nemen

Vraag een gratis proefles aan!

Ben jij op zoek naar een goede autorijschool in de omgeving van Den Haag? En wil jij op een verantwoorde manier leren autorijden? Neem dan contact op met Autorijschool Veldkamp! Bel ons op 015-8878807 en vraag een gratis proefles aan. Hopelijk zien wij je snel bij Autorijschool Veldkamp!