Werkwijze

Het principe van de rijschooltest is zeer eenvoudig. Zodra jij je gegevens hebt ingevuld, gaan wij op zoek naar een goede rijschool bij jou in de buurt. Wij gebruiken daarvoor ons bestand van ruim 300 aangesloten autorijscholen. Zodra wij deze gevonden hebben leggen wij een datum voor de rijschooltest vast. Je ontvangt een bevestiging van de rijschooltest met daarin tevens de contactgegevens van je rijschool en instructeur.

Het afleggen van de rijschooltest

De rijschooltest is helemaal gratis en vrijblijvend en lijkt op een gewone proefles. Je maakt kennis met de instructeur en de auto waarin je gaat lessen. Tijdens deze les, stel je instructeur vast:

  • wat rijvaardigheidsniveau is;
  • in welke mate je vertrouwd aan het verkeer deelneemt;
  • wat je regelkennis is;
  • hoeveel lessen je moet volgen;
  • wanneer je rij-examen- kunt doen.

Na de rijschooltest

Als je de rijschooltest hebt afgelegd, krijg je een aantrekkelijk voorstel van de rijschool voor de kosten en duur van je rijopleiding. Omdat de rijschooltest hebt afgelegd, kan de instructeur jou een goede aanbieding doen voor een lespakket. Uiteraard is het helemaal aan jou om daar wel of niet gebruik van te maken. Want de rijschooltest is helemaal gratis.

Binnen 1 week na het volgen van de rijschooltest, ontvang je van ons nog wel een enquête zodat wij de klanttevredenheid over onze deelnemende rijscholen kunnen blijven meten. Uiteraard hoef je dar ook niet aan mee te doen, maar we zouden het wel op prijs stellen zodat we kunnen blijven werken aan de kwaliteit van onze service.