motor cursus

Gratis motor theoriecursus in corona tijd

Volg je theoriecursus ook tijdens de corona crisis

Vanwege het corona virus heeft de regering aan de inwoners van Nederland gevraagd om zoveel mogelijk aan sociale onthouding te doen en ten aller tijde anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Daardoor is de horeca gesloten, werken mensen zoveel mogelijk thuis en zijn alle evenementen afgelast. Was jij aan het lessen voor je motorrijbewijs? De praktijklessen gaan helaas niet meer door, maar gelukkig kun je nog wel gewoon een theoriecursus motor volgen. Rijschooltest vertelt je meer!

Volg gratis een theoriecursus online

Was je net begonnen met je motorrijlessen en kunnen die nu niet meer doorgaan vanwege de corona crisis? Niet getreurd! Wij vonden een rijschool die elke dinsdagavond een gratis online motorcursus aanbiedt via Zoom. Zoom is een gratis programma waarmee je online kunt videobellen zonder dat je er software voor hoeft te downloaden, je klikt simpelweg op het linkje en je theoriecursus kan beginnen! Deze cursus kost normaal gesproken honderd euro, maar omdat deze rijschool iedereen graag een hart onder de riem wil steken in deze moeilijke tijd, wordt de cursus nu tijdelijk gratis aangeboden.

Goed voorbereid je theorie-examen tegemoet

Wil jij graag binnenkort lekker door de natuur gaan rijden met je motor? Daarvoor moet je eerst een praktijkexamen en een theorie-examen afleggen. Helaas heeft het CBR alle examens uitgesteld tot ten minste 28 april, wanneer ze weer gaan beginnen met het afnemen van examens dat is afhankelijk van de voorschriften van het RIVM. Toch kan het absoluut geen kwaad om deze theoriecursus voor je motor vast te gaan volgen, zo kom jij beslagen ten ijs en haal je zonder problemen het motor theorie-examen!

Thuis je motor theoriecursus volgen

Hoe gaat zo’n theoriecursus nou precies in zijn werk? Wanneer je je inschrijft via het formulier op de site van de rijschool, krijg je per mail een link toegestuurd waarmee je op dinsdagavond deel kunt nemen aan de videoconferentie waar de theoriecursus voor de motor wordt gegeven. Je volgt de cursus dus gewoon vanuit huis vanaf je computer of je mobiele telefoon. Wil je graag meedoen aan deze motor theoriecursus of heb je nog vragen voor de rijschool? Klik dan op het linkje in dit artikel. Wij wensen je alvast heel veel succes met het halen van je theorie-examen!